logo

 

 

advalk
stamboomtuschinski

Tuschinski heeft met Yvonne Copal al meerdere overwinningen op zijn naam staan. Daarnaast werden ze Reserve Kampioen in de Pavo Cup voor 4-jarige Dressuurpaarden. Hij won de Hengstencompetitie in Hengelo en werd tweede bij de Hengstencompetitie in Weert en Zuidbroek. In 2005 nam hij deel aan het WK in Verden en in 2006 werd hij derde in de finale van de Hengstencompetitie dressuur klasse M.
Tuschinski staat in 2012 niet ter dekking en wordt verder opgeleid door Kirsten Brouwer voor de Prix
St. Georges.

afstamming

Tuschinski is een zoon van onze dressuurpaardenleverancier Krack C. De nafok van Krack C, die zelf in de internationale sport succesvol is met Anky van Grunsven, doet het bijzonder goed.
Moeder’s vader Pion staat bekend om het feit dat hij gezonde en harde sportpaarden geeft, zowel in de dressuurrichting als in de springrichting. Enkele voorbeelden van internationaal presterende dressuurpaarden van Pion zijn: Aktion (Guyalla Dallos), Duphar (Frank La Montange) en Conquistador (Gonnelien Rothenberger / Miriam Henschke).
De pedigree wordt gecompleteerd met de preferente Amor, die we veel terugzien in de afstamming van dressuurpaarden en garant staat voor beweging en uitstraling.
Uit de directe moederlijn van Tuschinski komen meerdere goede dressuurpaarden. Moeder Kalinja bracht zelf meerdere goede dressuurpaarden op hoger niveau. Verder leverde grootmoeder Toriose de Z2 dressuurpaarden Jamilla mv. Esteban, Z mv. Kommandeur en Loriose mv. Hamilton. Ook het ZZ-springpaard Guriose mv. Vasco en de Z-dressuurpaarden Kim mv.Elcaro en Leroy Brown mv. Hamilton komen uit de nafok van grootmoeder Toriose voort.

afstammelingenrapport

Uniforme collectie zeer rijtypische, hoogbenige en goed ontwikkelde veulens. Het fundament is correct afgewerkt, maar iets teer. De veulens bewegen extra met veel zelfhouding en een goed achterbeengebruik.


beschikbaar bij:

Tuschinski is in 2012 niet beschikbaar.


© 2012 | all rights reserved | site by DeJagerDesign

gallery

tuschinski
Tuschinski
 

tuschinski

 

 

home         hengsten        te koop        contact